Se kurv Betal Information
Velkommen Faglitteratur Tidsskrifter K&K Skønlitteratur E-tekster
  Start søgning
 
  - Se al skønlitteratur
 
Skønlitterære bøger


  En tusindedel sekund

  Jørn Fabricius
  En ganske ung mand kommer ved en tilfældighed til at overvære en voldtægt. Uden tøven griber han ind. Han handler spontant i ‘det godes’ tjeneste. Alligevel er det ikke helt så enkelt, bliver det grad Læs mere..
 

kr. 228,00 

  Har ikke fundet sted

  Aksel Nielsen
  En statshemmelighed, som »ikke har fundet sted«. Et efterretnings- og politiarbejde, som gennem årtier forfølger sporene, men som egentlig heller ikke har fundet sted. Læs mere..
 

kr. 168,00 

  Magi, dame, knægt

  Kim Foss
  Roman om Julian og den magiske Maya midt i et samfund under historisk forvandling fra totalitarisme til frihed. Læs mere..
 

kr. 98,00 

  Nye udfordringer

  Arne Djernæs Hansen
  Hvorfor handler så få romaner om den slags liv, de fleste i virkelighedens Danmark lever? Nye udfordringer gør. En letflydende, muntert satirisk roman om ... Læs mere..
 

kr. 108,00 

  Når kvinder er alene

  Liselotte J. Christensen
  Når kvinder er alene er 15 fortællinger af vidt forskellig karakter: nogle grænser til det fantastiske, nogle trækker på myten, andre igen er hårdkogt realistiske i den bedste ‘noir’-traditio Læs mere..
 

kr. 98,00 

  Offerdammen

  Aksel Nielsen
  I besættelsestidens sidste del, hvor der ikke længere var noget politi i Danmark, skete der mangt og meget, som bagefter blev dækket til. Offerdammen graver i denne dunkle tid. Læs mere..
 

kr. 138,00 

  Røde tråde

  Benthe Østrup Madsen
  Røde tråde er et bevægende portræt af en »almindelig« kvinde og hendes liv i det 20. århundredes Danmark. Men ingen er almindelig, når først man kan se de Røde tråde. Læs mere..
 

kr. 125,00 

  Skydeskive

  Karsten S. Mogensen
  En mand og en kvinde må flygte. De kender ikke hinanden. Men de er begge mistænkt for mord .. Er der en sammenhæng? Læs mere..
 

kr. 198,00 

  Spor på jord

  Benthe Østrup Madsen
  Benthe Østrup Madsen beretter i en blanding af erindring og fiktion om et langt liv med et stærkt menneskeligt og politisk engagement. Læs mere..
 

kr. 175,00 

  Stolen for døren

  Kirsten Ahlburg
  Sandra har mistet lysten til sex og lever nu i et lidenskabsløst ægteskab. En dag sætter hendes mand hende stolen for døren og kræver sex, ellers vil han skilles. Læs mere..
 

kr. 248,00 

 
   
 webmaster