Se kurv Betal Information
Velkommen Faglitteratur Tidsskrifter K&K Skønlitteratur E-tekster
  Start søgning
 
  - E-bøger og E-artikler
- Bibliotek K&K
- Prepress-tekster
- Se alle E-tekster
 

 Velkommen til E-tekster

Medusas E-tekster omfatter bøger og artikler i elektronisk form. Vi har inddelt E-teksterne i tre grupper:

- bøger og artikler, som er udkommet i papirform, men som nu kan fås elektronisk (E-bøger og E-artikler). E-artikler er enkeltartikler fra forlagets antologier og fra tidsskriftet K&K, både fra de udgivelser, der er udsolgt i papirform, og de, der stadig kan fås.

- Bibliotek K&K.Bibliotek K&K indeholder artikler, der er blevet antaget af K&Ks redaktion, men som alene publiceres elektronisk.

- tekster som endnu ikke er blevet publiceret på papir i trykt bog- eller tidsskriftsform (‘prepress’-tekster)

E-teksten sendes straks efter betalingen til dig i elektronisk form som attachment til en mail. E-teksten ligger som en fil i det såkaldte pdf-format. Pdf-filen åbnes ved hjælp af programmet Acrobat Reader, som er gratis og kan downloades HER, hvis ikke du har det i forvejen.

Du kan søge en E-tekst på forfatter, titel og emneord i vores almindelige søgefunktion. Hvis du savner en artikel eller bog, som endnu ikke er tilgængelig som E-tekst, er du velkommen til at skrive en mail til medusa@medusa.dk om problemet. Vi kan normalt indlægge en elektronisk version af en artikel i løbet af to dage.

Tekstanalyse

  Indføring i tekstanalyse

Jørgen Holmgaard
Gennem en tæt analyse af den sproglige konstruktion, som den enkelte tekst er, kan man man få en meget sikker viden om tekstens grundlæggende betydning. Læs mere..

kr. 190,00 

 
   
 webmaster